Termeni si conditii

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, precum si orice alte date) sunt proprietatea S.C. EDITURA CARTA ATLAS S.R.L. si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara scrisa. Toate drepturile sunt rezervate.

Editura nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Societatea noastra nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate. EDITURA CARTA ATLAS SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila.